Ви повинні: Трамп неочікувано звернувся до України
Категорія
Політика
Дата публікації

Ви повинні: Трамп неочікувано звернувся до України

Ви повинні: Трамп неочікувано звернувся до України
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп публічно закликав Китай і Україну провести розслідування діяльності Джо і Хантера Байденів. З даною заявою він виступив на спеціальній пресконференції на подвір’ї Білого дому, передає ONLINE.UA з посиланням на NBC News.

"Китай повинен почати розслідування щодо Байденів. Те, що сталося в Китаї, майже так само погано, як і те, що сталося з Україною", - додав він.

Коли журналісти поцікавилися, чи просив він Китай розглянути справу Байдена, Трамп відповів: "Я цього не робив". Варто зазначити, що раніше Трамп не закликав до розслідування цього питання.

Незважаючи на звинувачення Трампа, не виявлено жодних доказів корупції з боку колишнього віцепрезидента або його сина.

Трамп заявив, що він як і раніше хоче, щоб Україна провела "серйозне розслідування" щодо Джо і Хантера Байдена.

"Я думаю, що якщо б вони були чесні в цьому, вони почали б серйозне розслідування щодо Байденів", - сказав він, додавши: "Вони повинні розслідувати дії Байденів".

Як повідомляв ONLINE.UA,  у Білому домі намагалися не допустити зустрічі  українського лідера Володимира Зеленського і президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?