"Ви повинні здати вбивць": син загиблої від "Новачка" в Солсбері написав листа Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

"Ви повинні здати вбивць": син загиблої від "Новачка" в Солсбері написав листа Путіну

"Ви повинні здати вбивць": син загиблої від "Новачка" в Солсбері написав листа Путіну
Джерело:  online.ua

20-річний син Дон Стерджесс, яка загинула в результаті хімічної атаки "Новачком" в Солсбері, написав листа російському президенту Володимиру Путіну. Він попросив, щоб той проявив людяність і здав вбивць його матері Лондону, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

Британець Еван Хоуп, син загиблої жінки, вимагає відновлення справедливості і покарання винних за смерть матері. Він просить Путіна передати Британії двох підозрюваних найманих вбивць - російських агентів Чепігу і Мишкіна, яких захищає Росія від правосуддя у Великій Британії.

"На думку британської поліції, принаймні два громадянина Росії відповідальні за смерть моєї матері. Але, схоже, вони захищені вашою державою. Я звертаюся до вас з проханням дозволити британським офіцерам допитати цих людей. Путін повинен здати цих вбивць, щоб моя сім'я нарешті змогла домогтися справедливості. Він повинен показати, що здатний продемонструвати людяність ... Все, чого ми хочемо - справедливість. Він повинен бути в змозі зрозуміти це", - заявив син Дон Стерджесс.

Нагадаємо, Дон Стреджесс померла внаслідок отруєння "Новачком" в липні 2018 року, через кілька місяців після отруєння колишнього співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Поліція встановила, що жінка була отруєна слідами нервово-паралітичної речовини, які залишилися від отруєння Скрипаль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кількість нервового-паралітичної речовини "Новачок", яка містилася в флаконі для духів, використаного при отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів, могло привести до загибелі 4 тисяч чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?