"Ви всі мені огидні": співачка Пінк жорстко відповіла на критику хейтерів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ви всі мені огидні": співачка Пінк жорстко відповіла на критику хейтерів

"Ви всі мені огидні": співачка Пінк жорстко відповіла на критику хейтерів
Джерело:  online.ua

Американська співачка Пінк, якій не звикати до гучних скандалів та провокацій, нещодавно перевершила себе: зірка різко відреагувала на критику щодо її молодшого сина та заблокувала всі коментарі на сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Зазначається, що популярна артистка вирушила на сімейний відпочинок з чоловіком та дітьми. З відпустки артистка опублікувала чарівні фото біля басейну, які викликали шквал коментарів серед прихильників. На кадрах вона показала свого 2-річного сина Джеймсона Муна та 7-річну доньку Віллоу. При цьому хлопчик був без підгузника, що хейтери назвали непристойним.

На критику хейтерів красуня відреагувала миттєво. До фото Пінк додала гнівний текст, в якому заявила, що відтепер ніхто з підписників її блогу не зможе коментувати фото, опубліковані на її сторінці.

"З деякими з вас щось серйозно не так. Ви обговорюєте мою дитину? Пишете про обрізання? Ви серйозно? Як будь-яка нормальна мама на пляжі, я навіть не помітила, як він зняв підгузник для плавання. Я видалила фото, тому що ви всі мені огидні. І тепер я відключу можливість коментування свої допису, кажу "ні" негативу, який ви вносите в життя інших людей", – заявила Пінк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Пінк (P!nk) презентувала новий кліп на пісню "Secrets".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?