Ви всі загинете: соратник Яроша дав бойовикам телефон, за яким вони можуть здаватися
Категорія
Події
Дата публікації

Ви всі загинете: соратник Яроша дав бойовикам телефон, за яким вони можуть здаватися

Ви всі загинете: соратник Яроша дав бойовикам телефон, за яким вони можуть здаватися
Джерело:  online.ua

Бойовиків так званих ДНР і ЛНР чекає загибель на українській землі, але вони можуть врятуватися своєю добровільною здачею.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив командир батальйону "Аратта" Української добровольчої армії Андрій Гергерт (Червень).
"Всіх їх (бойовиків) чекає загибель на українській землі. Ті, хто не хоче такого кінця, мають можливість здатися вже сьогодні", - підкреслив він.
Також Гергерт запропонував бажаючим, "щоб вони об'єднувалися в невеликі групи по 5-7 чоловік, і кожна така група щоб викрала по одному росіянину-офіцеру, які там є, або російського інструктора - і це буде їх вхідним квитком на мирну українську землю".
Читайте також: Бо ї під Маріуполем: з'явилося драматичне відео з передової АТО
"Нехай притягнуть мені того росіянина сюди. І я їм цілком серйозно гарантую повну амністію і повну безпеку", - запевнив комбат.
Також він заявив, що для бойовиків є й інший варіант: "Вони можуть кров'ю спокутувати свою провину перед українським народом, долучившись до українського підпілля в Донецьку і Луганську, продовжуючи підривати всю ту нечисть, яка там є".
"Всі помиляються, а людям треба прощати. Вони і так і так загинуть. Якщо вони не загинуть сьогодні - ну, добре, точно загинуть завтра. А так матимуть шанс, по-перше, побудувати те, про що вони там мріяли - тільки вже в реальній країні, з нашими кордонами", - підкреслив Гергерт.
За його словами, "коли знову Донецьк і Луганськ будуть нашими, українськими - треба ж буде з тими людьми щось робити?"
"Ось вони і повинні наблизити цей час. А далі ми вже з ними поговоримо. Вони відпрацюють, відвоюють, спокутують гріх, який мають, ту помилку, яку зробили", - додав він.
Також Гергерт назвав телефонний номер, за яким кожен бойовик може зв'язатися з його батальйоном і повідомити про свою здачу.

Читайте також: Любов на війні: з'явилося відео зі зворушливою історією в зоні АТО
"Контактний номер мого батальйону. +38 063 99 13 662 - це чинний номер, не фейковий. Нехай дзвонять до мене і кажуть: ми хочемо здатися. Ми маємо, наприклад, росіянина - не знаємо, що з ним робити. Спіймали його, коли в барі сидів. Або інструктором був нашим. Я їм все розповім докладно, як це робити. Покроково. Клянуся! Я правду кажу!" - запевнив комбат.
При цьому він пообіцяв нормальну реакцію і з боку Служби безпеки України: "Там є хороші друзі. Все буде добре. Це спільно зі Службою безпеки".
"Вони можуть просто там підривати всі склади зі зброєю, викрадати або підривати "лідерів" їх, а потім телефонувати і говорити: друже Червень, це зробили ми, Петров Василь, Федоров Іван, Гриньов... Не знаю їхні прізвища, клички. "Це зробили ми. Запишіть, щоб ви знали на майбутнє, що це наша робота. Щоб ви нас могли тоді пробачити". Все! Смску - і на номер телефону мого батальйону", - резюмував Гергерт.
Більше читайте на ONLINE.UA Ми даємо бойовикам на Донбасі шанс спокутувати провину, нехай приводять полонених росіян - соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?