Ви ж нам обіцяли: жінка звернулася до Зеленського та підпалила авто - шокуюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ви ж нам обіцяли: жінка звернулася до Зеленського та підпалила авто - шокуюче відео

Ви ж нам обіцяли: жінка звернулася до Зеленського та підпалила авто - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Українську мережу шокувало відео, на якому жінка звернулася до глави держави Володимира Зеленського із закликом вирішити питання з розмитненням "євроблях". Після емоційного звернення вона спалила свій автомобіль, передає ONLINE.UA.

"Мій вчинок - це вчинок безвиході і відчайдушності. Володимире Олександровичу і ваше оточення, зверніть, будь ласка, увагу на питання доступного розмитнення. Рівно три дні ми стоїмо під стінами Верховної Ради, під Офісом президента і навіть під вашим будинком, звертаючи увагу на нашу проблему. Ви загнали нас у кут", - заявила жінка.

Окрім того, вона наголосила, що з 1 січня 2020 року власники "євроблях" не зможуть ні розмитнити автомобілі, ні користуватися ними через величезні штрафи.

"Я не зможу передати цей автомобіль у зону АТО, я не зможу віддати цей автомобіль діткам у дитячі будинки, я не зможу зробити з цим автомобілем нічого... Я прийняла рішення зробити те, що я зараз зроблю. Цей автомобіль не принесе користі нікому, і я не зможу ним більше користуватися. Почуйте нас...", - сказала вона, після чого підпалила авто.

Варто зазначити, що аналогічний вчинок зробив голова громадської організації "Автоєвросила" Олег Ярошевич. У листопаді минулого року він спалив свій автомобіль Land Rover, після того як Верховна Рада прийняла закони про доступне розмитнення без поправок, внесення яких вимагали "євробляхарі".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше керівництво МВС заявило про досягнення з громадською організацією "Автоєвросила" компромісу  у питаннях розмитнення авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?