Viber підготував для всіх користувачів приємний сюрприз
Категорія
Технології
Дата публікації

Viber підготував для всіх користувачів приємний сюрприз

Viber підготував для всіх користувачів приємний сюрприз
Джерело:  24 канал

Популярний в Україні месенджер Viber запустив нову цікаву функцію – "Створити стікер". Тепер його користувачі можуть придумувати і додавати власні персоналізовані стікерпаки. Про це розповіли у пресслужбі Viber в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на "24Техно".

В компанії зазначили, що користувачі можуть створювати і пересилати стікери практично з будь-яким зображенням – у чаті з'являться обличчя друзів, милі цуценятка або, наприклад, майбутня важлива подія.

Як створити стікер у Viber:

  1. Відкрийте редактор у вкладці "Магазин стікерів";

  2. Увійдіть в меню стікерів в будь-якому чаті;

  3. Або ж зробіть фотографію через додаток для її миттєвого редагування.

Один пак може включати до 24 окремих зображень.

Окрім того, користувач може змінювати форму стікерів: змінювати розташування фото, повертати його, наближувати ту чи ту деталь, замінити фон тощо. Також доступна функція для зміни дизайн стікера: після того, як ви вибрали форму "наклейки" можна доповнити її написами, емодзі або іншими стікерами.

Функція створення стікерів в Viber вже доступна в додатку для Android в магазині Google Play і незабаром з'явиться на iOS та для десктопної версії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Росії суд "скасував" рішення про блокування Telegram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?