Вибори президента США: стали відомі перші результати
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори президента США: стали відомі перші результати

Вибори президента США: стали відомі перші результати
Джерело:  online.ua

У США закрилися перші передвиборні дільниці, де американці вибирали наступного президента, відразу ж після цього з'явилися перші результати голосування.
ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на СNN.
За даними СNN, в Кентуккі, після обробки 1% голосів лідирує кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп: за нього проголосували 72,2% виборців, за кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон - 24,6%. За даними видання The Telegraph, Трамп впевнено лідирує і в Індіані.
Читайте також: Вибори в США: став відомий прогноз щодо штатів, що "сумніваються" 
У штаті Нью-Гемпшир після підрахунку 1% голосів мільярдер лідирує з 52,5% голосів проти 41% у Клінтон.
Хілларі Клінтон перемагає в штаті Вермонт.
Попередні дані по двом ключовим штатам: у Флориді оброблені близько 3% бюлетенів - виграє Трамп (57,7% голосів проти 28,3% за Клінтон), у Вірджинії (оброблені менше 1% бюлетенів) лідирує Клінтон.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Хілларі Клінтон заявила, що сподівається після виборів підтримувати дружні відносини зі своїм суперником - кандидатом від республіканців Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?