Вибори у Франції: на заморських територіях почалося голосування
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори у Франції: на заморських територіях почалося голосування

Вибори у Франції: на заморських територіях почалося голосування
Джерело:  Le Figaro

На заморських територіях Франції - островах Сен П'єр і Мікелон - розпочалося голосування в рамках другого туру президентських виборів у Франції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Figaro.

Через велику різницю часових поясів голосування на цих територіях відбувається раніше. Так, вже майже 5000 осіб зареєстровані в списку виборців.

У суботу, 6 травня, голосування проходить у половині заморських територій Франції. Пізніше до Сен П’єр та Мікелон долучаються виборці Гваделупи, Мартініки, Французької Гвіани і Французької Полінезії.

Читайте також: Активісти Грінпіс вивісили на Ейфелевій вежі банер проти Ле Пен

Нагадаємо, на більшій частині Франції виборчі дільниці відкриються зранку у неділю, 7 травня. У другому турі за посаду президента Франції змагатимуться незалежний кандидат Еммануель Макрон та представниця ультраправих Марін Ле Пен.

Також повідомлялося, що під час заключних теледебатів за Макрона віддали свої голоси 63% глядачів, Ле Пен підтримали 34%. При цьому 60% опитаних вважають, що ідеї і цінності Макрона їм ближчі, а ідеї Ле Пен підтримують 36%.

Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат в президенти Франції від руху "Вперед!" Емманюель Макрон під час заключних теледебатів з кандидатом від "Національного фронту" Марін Ле Пен заявив, що не буде підкорятися диктату президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?