Вибори в США: російський політик розповів про нову підступну мету Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори в США: російський політик розповів про нову підступну мету Кремля

Вибори в США: російський політик розповів про нову підступну мету Кремля
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір" Костянтин Боровий пояснив, яку хитрість буде використовувати російський уряд після оприлюднення результатів президентських виборів в США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


"Легко проглядається нова пропагандистська установка Кремля після виборів в США: Скрізь фальсифікують вибори, навіть в США. Мовляв, російські фальсифікації на виборах нічим не відрізняються від інших", - написав Боровий.


Читайте також: Клінтон vs Трамп: з'явилися нові дані опитувань і інфографіка


"Кретини, щоб були "такі ж фальсифікації" треба було влаштовувати хоч якісь вибори!", - заявив він.


Відзначимо, що користувачі соцмереж в коментарях до записів політика висловили сумніви в тому, що така установка Кремля є новою.


Bauer Emil: "Вимазати своїм г***ом весь світ - це і є "велика ідея" "руського миру" в інтерпретації сьогоднішнього Кремля".


Raveh Ne'eman: "Дивує прикметник "нова" щодо "все фальсифікують". Мені важко з льоту пригадати старішу установку".


Володимир Окопник: "1. Нічого нового в цій установці немає. 2. Важлива не переконливість установки, а готовність цільової аудиторії, на яку вона розрахована, "проковтнути" її".


Нагадаємо, президентські вибори в США пройдуть 8 листопада.


Як повідомляв ONLINE.UA,  18 вересня пройшли вибори в Держдуму РФ, після оприлюднення результатів яких в мережі масово сміялися над їх передбачуваністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?