Вибори в США: став відомий прогноз щодо тих штатів, що "сумніваються"
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори в США: став відомий прогноз щодо тих штатів, що "сумніваються"

Вибори в США: став відомий прогноз щодо тих штатів, що "сумніваються"
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон

, за попередніми прогнозами, лідирує в шести з семи американських штатів, "що сумніваються", де історично немає переваги ні у демократів, ні у республіканців, і які відіграють дуже важливу роль у виборах президента США.


ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані проекту VoteCastr.


Станом на 2 годину дня за нью-йоркським часом, Клінтон може здобути перемогу над республіканцем Дональдом Трампом в наступних "штатах, що вагаються": Колорадо (47% - Клінтон, 42% - Трамп), Флорида (49% - Клінтон, 45% - Трамп), Невада (47% - Клінтон, 44% - Трамп), Огайо (46% - Клінтон, 45% - Трамп), Пенсільванія (48% - Клінтон, 44% - Трамп), Вісконсін (49% - Клінтон, 43 % - Трамп).


Трамп, в свою чергу, попередньо з невеликою перевагою лідирує в штаті Айова (45% - Клінтон, 46% - Трамп).


Крім того, за даними CNN, за станом на 20:30 за київським часом (13:30 на сході США) більше 4,6 млн американських виборців проголосували в "штатах, що вагаються" Колорадо, Вірджинії Джорджії, Огайо і Вісконсині.


Читайте також: Трамп з дружиною проголосував і спробував пожартувати: з'явилося відео


Так, в Колорадо проголосували понад 2,2 млн осіб. На ранок вівторка на виборчі дільниці прийшли 771 тис. 745 прихильників Республіканської партії і 753 тис 052 прихильника Демократичної партії. У Джорджії поставлений рекорд по достроковому голосуванню - 2 млн 381 тис 416 голосів. В Огайо та Вісконсіні відзначається значна, але не рекордна явка виборців.


Як повідомляв ONLINE.UA,

прихильники кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа і представника Демократичної партії Хіддарі Клінтон влаштували перепалку біля хмарочоса Трамп-тауер в Нью-Йорку

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?