Вибори в США: Тед Круз переміг Дональда Трампа у Вайомінгу
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори в США: Тед Круз переміг Дональда Трампа у Вайомінгу

Вибори в США: Тед Круз переміг Дональда Трампа у Вайомінгу
Джерело:  Reuters

На внутрішньопартійних виборах від Республіканської партії в штаті Вайомінг Тед Круз переміг Дональда Трампа, і отримав всі 14 голосів делегатів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Після виборів в штаті Вайомінг Тед Круз має 545 голосів, а Дональд Трамп, - 743, і тому мета Круза полягає в тому, щоб не дати мільярдерові Трампу отримати 1 237 голосів, які дозволять автоматично отримати висунення від Республіканської партії.


Раніше на внутрішньопартійних виборах в штаті Колорадо Тед Круз також переміг Трампа і скоротив відставання, але Трамп все ще продовжує лідирувати в президентських перегонах.


Офіційно кандидата на пост президента від Республіканської партії оголосять на партійному з'їзді 18-21 липня в Клівленді, а кандидата від Демократичної партії - 25-28 липня в Філадельфії.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  на первинних виборах в штаті Арізона перемогли Хіларі Клінтон і Дональд Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?