Вибори в США: Трамп видав гучну обіцянку після перемоги на праймеріз
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори в США: Трамп видав гучну обіцянку після перемоги на праймеріз

Вибори в США: Трамп видав гучну обіцянку після перемоги на праймеріз
Джерело:  online.ua

Дональд Трамп, затверджений з'їздом Республіканської партії США в якості кандидата в президенти Сполучених Штатів, пообіцяв однозначно виграти вибори в листопаді.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.


"Ми виграємо штат Огайо і президентський пост, і принесемо реальні зміни в Вашингтон", - заявив Трамп, звертаючись до з'їзду по телемосту з Нью-Йорка.


Він також пообіцяв відновити міць американської армії, перемогти терористів, подбати про ветеранів і відновити закон і порядок.


"Разом ми досягли історичних результатів - найбільшої явки (на праймеріз - Ред.) в історії Республіканської партії", - заявив Трамп, за якого на первинних виборах проголосували рекордні 14 мільйонів виборців.


При голосуванні делегатів з'їзду Трамп набрав 1725 голосів при необхідних 1237 і став кандидатом партії на виборах президента США.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в США в кінці червня заарештували 20-річного британця за спробу вбивства на мітингу кандидата в президенти Сполучених Штатів від Республіканської партії Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?