Вибори в США: у Флориді почалося дострокове голосування
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори в США: у Флориді почалося дострокове голосування

Вибори в США: у Флориді почалося дострокове голосування
Джерело:  BBC

У штаті Флорида в США були достроково відкриті виборчі дільниці для голосування на  президентських виборах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС Росія.


Примітно, що Флорида є ключовим штатом для перемоги на виборах президента США, оскільки в даному штаті фіксується мінімальний розрив між кандидатами від Демократичної і Республіканської партії Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом відповідно.


Згідно з даними останнього опитування CBS/YouGov, у Флориді 46% виборців готові голосувати за Клінтон і 43%, - за Трампа. У деяких інших ключових штатах і по країні в цілому фіксується більший відрив.


На даний момент вже проголосувало шість мільйонів американців, очікується, що ще близько 43 млн осіб (40% виборців) проголосують достроково. Протягом декількох тижнів у Флориді можна достроково голосувати поштою, і більше мільйона чоловік вчинили подібним чином.


Як повідомляв ONLINE.UA,  передвиборні опитування показали відрив Хілларі Клінтон від Дональда Трампа на 12%, що є новим рекордом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?