Вибори в США: у Клінтон з'явився привід для радості
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори в США: у Клінтон з'явився привід для радості

Вибори в США: у Клінтон з'явився привід для радості
Джерело:  Reuters

У США відбулося чергове опитування виборців, які візьмуть участь у виборах президента країни, призначених на 8 листопада: кандидат від демократів Хілларі Клінтон випередила республіканця Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
45% американських виборців висловили свою підтримку Клінтон, за Трампа готові голосувати 39%.
Таким чином, представник демократів відновила втрачений раніше відрив, який вона мала до повідомлення ФБР про відкриття розслідування щодо листування Клінтон на посаді держсекретаря США.
Нагадаємо, в кінці жовтня стало відомо, що Федеральне бюро розслідувань США виявило нові електронні листи Клінтон, яка під час роботи Держсекретарем США, з 2009 по 2013 рік, використовувала особисту електронну пошту замість урядової, що могло призвести до витоку секретних даних.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що керівник передвиборного штабу Хілларі Клінтон обманював українського олігарха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?