Вибух біля військової бази в Сомалі, загинуло не менше 15 людей: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух біля військової бази в Сомалі, загинуло не менше 15 людей: з'явилися фото

Вибух біля військової бази в Сомалі, загинуло не менше 15 людей: з'явилися фото
Джерело:  Reuters

У Сомалі в результаті вибуху автомобіля, призначеного для високопосадовців, які залишають військову базу в Могадішо, загинули щонайменше 15 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Reuters.

В результаті вибуху також було знищено мікроавтобус, в якому знаходилися цивільні особи. Військові не можуть визначити кількість загиблих через стан тіл.


Читайте також: В житловому будинку в Росії стався вибух, є загиблі: опубліковано відео наслідків


"Щонайменше 15 людей, в основному цивільних, загинули в результаті вибуху в неділю ... Ми не знаємо точної цифри: всі люди на борту зруйнованого мікроавтобуса загинули, а також загинули солдати і приватні охоронці", - сказав сомалійський майор Хусейн Нур.


Також повідомляється, що напад здійснили бойовики аль-Шабааб. Теракт стався через тиждень після того, як президент Мохамед Абдуллахі Мохамед змінив начальників служби безпеки і закликав бойовиків "Аль Шабааб" здатися в обмін на освіту і робочі місця.


Як повідомляв ONLINE.UA,  терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за теракти біля церков в єгипетських містах Танта, а також в Александрії.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?