Вибух будинку в Сумах: з'явилися цікава інформація про винуватця і нове відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух будинку в Сумах: з'явилися цікава інформація про винуватця і нове відео

Вибух будинку в Сумах: з'явилися цікава інформація про винуватця і нове відео

Винуватцем вибуху в житловому будинку в Сумах, в результаті якого одна людина загинула, ще двоє постраждали, є психічно хворий чоловік.
Про це заявили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Сумській області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".
Читайте також: В Києві сталася серйозна пожежа в житловому будинку: опубліковано фото


"За фактом вибуху порушено провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу", - йдеться в повідомленні джерела.
За попередньою інформацією, винуватцем вибуху став 59-річний чоловік, який хворий на шизофренію і стоїть на психіатричному обліку. Так, після сварки з дружиною він відкрив газ на кухонній плиті і підпалив сигарету.
У Міністерстві надзвичайних ситуацій оприлюднили нове оперативне відео з місця інциденту:


Нагадаємо, вибух стався увечері 3 січня на шостому поверсі дев'ятиповерхового будинку в Сумах, при цьому вибухова хвиля була такої сили, що віконна рама повисла на дереві на іншій стороні вулиці, а скалками вибило вікна в сусідньому будинку.
Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті вибуху житлового будинку в Сумах за медичною допомогою звернулося десятеро людей, двоє з яких були госпіталізовані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?