Вибух гранати в кафе на Рівненщині: з'явилися цікаві подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух гранати в кафе на Рівненщині: з'явилися цікаві подробиці

Вибух гранати в кафе на Рівненщині: з'явилися цікаві подробиці

Вибух гранати в кафе в Квасилові Рівненській області, в результаті якого постраждало шестеро осіб

, стався через необережність вояка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Рівненській області.


Увечері 12 лютого троє чоловіків випивали в кафе, коли 32-річний місцевий житель, який знаходився в короткостроковій відпустці від військової служби, дістав з куртки схожий на гранату предмет і почав показувати його оточуючим. Поки він крутив його в руках, по необережності витягнув чеку і кинув під стіл. Вибух стався протягом декількох секунд.



Читайте також

:

У Львові прогримів вибух гранати: з'явилися фото і відео


Легкі осколкові ушкодження отримали троє чоловіків: 18, 32 і 34-х років, а також 32-річна жінка, після надання медичної допомоги їх відпустили додому.


Винуватець інциденту отримав осколкові поранення обличчя, поранення і рвані рани нижніх кінцівок, ще один 28-річний чоловік, який також має відношення до військової служби, отримав поранення нижніх кінцівок, лівої кисті та грудної клітини. Обидва вони були госпіталізовані в торакальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

чоловік у військовій формі підірвав себе в пабі в Дніпрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?