Вибух гранати в Кропивницькому: з'явилися подробиці про постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух гранати в Кропивницькому: з'явилися подробиці про постраждалих

Вибух гранати в Кропивницькому: з'явилися подробиці про постраждалих
Джерело:  online.ua

Стан одного з військових, які постраждали від вибуху гранати у військовій частині в Кропивницькому (колишньому Кіровограді), медики оцінюють як важкий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
Нагадаємо, в Кропивницькому 31 жовтня на території військової частини В2336 по вулиці Орджонікідзе, 31, стався вибух, в результаті якого загинула людина.
Згідно з попередньою інформацією, вибухнула граната Ф-1. Також в результаті вибуху поранення отримали троє людей.
Як розповів директор департаменту охорони здоров'я Кіровоградської обласної державної адміністрації Олег Рибальченко, одного з постраждалих прооперували, іншому роблять операцію зараз, третій в реанімації.
"Один хлопець уже прооперований, один зараз в операційній, в реальному часі, один знаходиться в реанімації. Пацієнт у важкому стані. З приводу військового, який загинув, не можу нічого сказати, оскільки ми займаємося тільки постраждалими", - повідомив Рибальченко.
Він також додав, що потерпілі - молоді хлопці.
Всі вони зараз в обласній лікарні.
Як повідомляв ONLINE.UA, мешканці окупованої бойовиками так званої ДНР Макіївки повідомили про те, що один з бойовиків підірвав гранату прямо на вулицях міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?