Вибух на Кримському мосту: як українці зруйнували сакральний символ режиму путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Вибух на Кримському мосту: як українці зруйнували сакральний символ режиму путіна

Вибух на Кримському мосту: як українці зруйнували сакральний символ режиму путіна
Джерело:  online.ua

Що може змінити в інформаційній війні України проти рф вибух на Кримському мосту обговорювали у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  «Свідомі про несвідоме»

На переконання академіка Української академії наук Віталія Луньова, руйнування Кримського мосту внаслідок вибуху — доволі важлива подія в інформаційному просторі.

Вона вплине не лише на ситуацію на фронті, а й на хід інформаційної війни, яка не вщухає між Україною та росією.

Кримський міст був одним із найважливіших символів путінського режиму

Віталій Луньов звертає увагу на те, що Кримський міст став символом того, що росія, мовляв, "тут назавжди".

Як відомо, саме його будівництво змусило багатьох європейців повірити в те, що путін окупував Крим безповоротно.

Ті мільярди, які кремль інвестував у Кримський міст, були для Заходу та для самих росіян аргументом повної стабільності.

Тому цей міст має дуже символічне значення, яке свого часу мала, до прикладу, Велика китайська стіна. Це ж була не просто стіна, а символ влади в регіоні. Кримський міст стояв попри санкції, які вводилися проти рф з 2014 року, й усім здавалося, що він ніколи не рухне. Але зараз цей міф почав руйнуватися. Вибух спровокував тріщину у віруваннях людей у те, що "серце" путінського режиму буде битися вічно, — пояснює Віталій Луньов.

Він також звертає увагу на те, що вибух на Кримському мосту став також важливим сигналом для західних політиків, які досі підтримують диктатора путіна.

Читайте також: Що спільного та відмінного у Гітлера й путіна — Свідомі про несвідоме

Руйнування Кримського мосту — чудовий спосіб перевиховати росіян

Як зазначає професор нейропсихології Богдан Ткач, у кожної цивілізації та нації є матеріальні втілення, які показують її технічний рівень розвитку, дизайнерську досконалість.

Для росії саме Кримський міст був таким втіленням, адже окупанти проводили будівництво у складній тектонічній ділянці. Вони витратили чимало грошей, сил та часу.

Кремль справді вважає цей міст одним із найголовнішим своїх досягнень, яким дуже пишається.

І ось цей міст руйнується просто на їхніх очах. Це викликає дуже сильний біль і неспокій у всієї росії. Це дуже хороший психотерапевтичний підхід. Нам потрібно й надалі продовжувати вишувати такі терапевтичні прийоми, щоб змусити росіян переосмислити свій світогляд, свої духовні цінності, свій вектор розвитку. Вони повинні зрозуміти, що їхній антилюдський вектор розвикту є катастрофічним як для всього світу, так і для них. Лише так можна їх перевиховати, — підсумовує професор нейропсихології Богдан Ткач.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?