Вибух на заводі в Запоріжжі: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух на заводі в Запоріжжі: з'явилися нові подробиці і відео

Вибух на заводі в Запоріжжі: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Вибух на "Запоріжкоксі" в Запоріжжі  стався через невиконання вимог безпеки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


Читайте також: Трагедія на шахті у Львівській області: з'явилися фото з місця подій


Інформація про вибух надійшла до правоохоронних органів о 15:15, - вибухнула ємність з газом без подальшого горіння. При цьому, роботи проводили не робітники підприємства, а підрядники, найняті для проведення робіт.


На заводі поки не дають коментарів, обмежуючись заявами про кінець робочого дня, проте за неофіційною інформацією причиною вибуху стало недотримання робітниками вимог безпеки.



"На даху збірника кінцевого охолодження коксового газу проводились вогневі роботи із застосуванням газового пальника і електрозварювального апарату. Роботи виконували чотири працівники підрядної організації "ПромІнтегра". При проведенні робіт вибухнув газ, що накопичився всередині ємності, який виходив назовні через розвантажувальний клапан в безпосередній близькості від виконання робіт. Три людини загинули на місці, четверта було у важкому стані доставлена в реанімацію, де померла від отриманих ран", - цитує "Інтерфакс-Україна" прес-центр "Запоріжкоксу".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на шахті "Степова" у Львівській області стався вибух, в результаті якого загинуло восьмеро гірників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?