Вибух смертника в Абхазії: з'явилися несподівані подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух смертника в Абхазії: з'явилися несподівані подробиці

Вибух смертника в Абхазії: з'явилися несподівані подробиці

Невідомий, який підірвав себе перед будівлею телерадіокомпанії в столиці самопроголошеної Абхазії Сухумі, міг задіяти вибуховий пристрій з необережності і не бути терористом-смертником.


Про це заявив секретар "Ради безпеки Абхазії" Мухамед Кілбі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


«Загиблий сьогодні під час вибуху чоловік не є громадянином Абхазії. Встановлено, що він житель Ростовської області Російської Федерації», - розповів Кілбі.


Він підкреслив, що загиблий у вибуху був раніше помічений в декількох південних регіонах Росії.


«Загиблий, за однією з версій, приводив вибуховий пристрій в бойовий стан для проведення теракту в одному з людних місць абхазької столиці. В результаті випадкового спрацьовування вибухового пристрою він загинув на території Абхазької держтелерадіокомпанії», - розповіло агентству джерело в місцевих силових структурах.


Встановлено, що чоловік потрапив до Абхазії після перетину кордону з Росією на річці Псоу і у нього можуть бути спільники.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  смертник влаштував теракт в місті Газіантеп на південному сході Туреччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?