Вибух та пожежа: маршрутка в Києві ледь не вбила людину - фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух та пожежа: маршрутка в Києві ледь не вбила людину - фото і відео

Вибух та пожежа: маршрутка в Києві ледь не вбила людину - фото і відео
Джерело:  24 канал

Київська маршрутка спалахнула після вибуху біля станції метро "Лісова". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За інформацією журналістів, причиною небезпечного інциденту може бути навмисний підпал конкурентів. Нібито до автобусу наблизився зловмисник з так званим коктейлем Молотова та використав свою примітивну зброю.

На щастя маршрутка була порожня. Водію вдалося швидко вистрибнути з неї. Він не отримав травм.

Як пояснив шофер, близько 09:00 він почув удар, після якого автомобіль зайнявся. Як видно зі світлин та оприлюднених відеороликів, той вигорів вщент.

До місця події одразу ж викликали пожежників та поліцію.

Коментатори у соціальних мережах намагаються з'ясувати, як такий інцидент міг статися взагалі та жартують, згадуючи заяви київських посадовців про підвищення вартості проїзду задля підтримання безпеки пасажирів.

ONLINE.UA повідомляв раніше, що Міністерство інфраструктури України заявляло про необхідність ліквідації такого виду громадського транспорту, як маршрутки. Їх потрібно замінити великими автобусами. Особисто міністр вважає, що у таких автобусів не має зараз повноцінної альтернативи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?