Вибух у Балаклії: з'явилися нові дані про постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух у Балаклії: з'явилися нові дані про постраждалих

Вибух у Балаклії: з'явилися нові дані про постраждалих
Джерело:  online.ua

Унаслідок вибухів на артилерійських складах Міноборони біля міста Балаклія Харківської області, за уточненими даними, отримав поранення один чоловік.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу управління Національної поліції Харківської області.
"54-річна потерпіла з осколковим пораненням в скроню доставлена ​​в місцеву лікарню. Вирішується питання про направлення жінки в одну з медичних установ Харкова", - наголошується в повідомленні.
Раніше повідомлялося про двох постраждалих.
У поліції також зазначили, що в результаті вибухів на складах боєприпасів в Балаклії проводиться евакуація громадян.

Читайте також: Точно диверсія? Мережа кипить через Балаклею, з'явилися нові драматичні відео і фото
"Зона евакуації збільшена до 10 кілометрів. Правоохоронці надають необхідну допомогу в евакуації людей. Зараз за допомогою правоохоронців проведена евакуація більше 100 громадян. Це в першу чергу люди похилого віку, хворі та інші особи, які потребують особливої ​​допомоги", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, близько 3 ночі 23 березня в Балаклії почалася пожежа на складі боєприпасів, через що вони почали вибухати.
Правоохоронці назвали головною версією події диверсію. У Міноборони, в свою чергу, повідомили, що пожежа і вибухи на складі боєприпасів могли початися в результаті підриву або дій безпілотника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?