Вибух у Стамбулі: з'явилося нове відео і дані про загиблих
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух у Стамбулі: з'явилося нове відео і дані про загиблих

Вибух у Стамбулі: з'явилося нове відео і дані про загиблих
Джерело:  online.ua

В Турції після  теракту в Стамбулі, в результаті якого загинули десятки людей, оголошений національний траур, відповідне розпорядження підписав прем'єр-міністр країни Біна Йилдирим.


Про це повідомляє ONLINE.UAсо посиланням на РБК.


При цьому число загиблих вже зросло до 38 осіб. Про це заявив міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу в неділю.


"З них 30 є поліцейськими. 155 осіб продовжують лікування в лікарнях. Ця атака вказує на причетність (забороненої в Туреччині) Робочої партії Курдистану", - сказав Сойлу.


"В результаті жахливих терористичних актів, які сталися в Стамбулі 10 грудня 2016 року буде оголошено національний траур протягом одного дня", - сказано в указі турецького прем'єра. На всіх державних установах в Туреччині будуть приспущені державні прапори.


Читайте також:  У Стамбулі стався новий теракт, багато поранених: з'явилося відео і фото


Вибух стався після матчу турецької футбольної Суперліги між командами "Бешикташ" і "Бурсаспор". Агентство Reuters, посилаючись на главу МЗС Туреччини, інформує, що вибух стався в автомобілі. Місцеві ЗМІ повідомляють, що до моменту події футбольні фанати вже розійшлися.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Стамбулі увечері 10 грудня недалеко від стадіону Vodafone Arena прогримів вибух, що забрав життя кількох десятків людей. Міністр транспорту Туреччини Ахмет Арслан назвав вибух терактом на своїй сторінці в Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?