Вибух у Вінниці: з'явилися дані про стан постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух у Вінниці: з'явилися дані про стан постраждалих

Вибух у Вінниці: з'явилися дані про стан постраждалих
Джерело:  УНН

Стан постраждалих в результаті вибуху гранати, який стався вночі у Вінниці, задовільний, їх життю нічого не загрожує.

Про це заявив заступник головлікаря Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Богдан Трохименко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

"Доставлено двох пацієнтів 26 і 19 років зі вибухо-осколковими множинними пораненнями. На момент госпіталізації їх стан був середньої тяжкості", - заявив Трохименко.

Читайте також: Уночі в центрі Києва прогримів вибух: з'явилися фото і відео

"У 26-річного чоловіка перелом ліктьової кістки, осколкові поранення плеча, шиї та обличчя. У іншого хлопця осколкові поранення правого стегна і лівої гомілки. Вранці, після дообстеження та виконання первинно-хірургічної обробки рани їх стан - задовільний", - додав він.

Заступник головного лікаря Вінницької лікарні також зазначив, що військовослужбовця перевели в Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону, 19-річний пацієнт продовжує лікування в травматології, в 16-річну дівчину доставили в обласну дитячу клінічну лікарню.

Як повідомляв ONLINE.UA, вночі у Вінниці вибухнув предмет, схожий на гранату, який 20-річний військовий дістав зі своєї сумки. Сам військовослужбовець загинув в результаті події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?