Вибух в Сумах: з'явилося нове відео і дані про постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух в Сумах: з'явилося нове відео і дані про постраждалих

Вибух в Сумах: з'явилося нове відео і дані про постраждалих
Джерело:  online.ua

У Державній службі з надзвичайних ситуацій уточнили дані про постраждалих  в результаті вибуху в Сумах в житловому будинку ввечері 3 січня на вулиці Металургів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.


"Загинула одна людина - жінка, двоє людей врятовано з-під завалів. За медичною допомогою звернулося 10 осіб (3 дітей, 7 дорослих), з яких 8 після надання першої медичної допомоги від госпіталізації відмовилися. До лікувальних установ госпіталізовано 2 людини", - сказано в повідомленні.


У рятувальному відомстві також уточнюють, що вибухом зруйновано перекриття між 6 і 7 поверхом і 7 ​​і 8 поверхами в межах однієї кімнати (близько 20 кв.м), зруйновані міжкімнатні перегородки і стіни в двох квартирах, пошкоджені вікна з 5 по 8 поверх.


Пошкодження різного характеру отримали всього 5 квартир.


Читайте також:  Киян розбурхали таємничі вибухи, про які не знає поліція


Проведено евакуацію 33 мешканців будинку з їх подальшим розселенням.


Також уточнюється, що всього в будинку проживає 432 жителя, з яких потребують розселення 101 чоловік: 48 осіб відселено до готелю, інші 53 людини самостійно переселилися до родичів.


Розгорнуто пересувний пункт обігріву.


«У зв'язку з можливою загрозою подальших руйнувань аварійно-рятувальні роботи в нічний час не проводилися», - сказано в повідомленні.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в якості причини вибуху в Сумах називали витік газу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?