Вибухи в Балаклії: надійшли нові звістки з Харківської області
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи в Балаклії: надійшли нові звістки з Харківської області

Вибухи в Балаклії: надійшли нові звістки з Харківської області
Джерело:  online.ua

Після  розмінування населених пунктів Балаклійського району Харківської області, на складі боєприпасів в Балаклії ще спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.


Станом на 7 ранку 27 березня рятувальники очистили від вибухонебезпечних об'єктів Балаклею, а також дев'ять інших населених пунктів.


Читайте також: 6 фактів про Балаклію: радник Порошенко викликав суперечки в соцмережах


"На технічній території арсеналу спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності. Для локалізації і ліквідації вогнищ загоряння залучено 3 пожежні танки, 3 інженерні машини розгородження і 3 пожежні автомобілі МО, для підвозу води залучено 3 пожежні автомобілі ДСНС". - йдеться в повідомленні.


За даними ДСНС, в зоні НС відключили газопостачання, закрили повітряний простір в радіусі 40 км, а також призупинили роботу потенційно небезпечних об'єктів.


У ліквідації наслідків пожежі і вибухів на складі боєприпасів в Балаклії брало участь 2663 чоловік і 236 одиниць техніки.


Як повідомляв ONLINE.UA,  пожежа на арсеналі в Балаклії з подальшими вибухами боєприпасів почалася в ніч на 23 березня. Близько 36 тисяч жителів міста і довколишніх сіл були евакуйовані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?