Вибухи в Балаклії: з'явилися нові вражаючі відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи в Балаклії: з'явилися нові вражаючі відео

Вибухи в Балаклії: з'явилися нові вражаючі відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові відео пожежі та вибухів на складах боєприпасів у місті Балаклія, Харківської області, а також останні дані з місця інциденту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-служби Міноборони України.
За даними оборонного відомства, інтенсивність вибухів на палаючому арсеналі знизилася, що дає можливість розпочати підготовку до локалізації пожежі.
"За словами представника Генерального штабу Збройних Сил України за станом на 18:00 інтенсивність вибухів зменшилася, що дозволяє оцінити масштаби події і готуватися приступити до локалізації події", - заявили військові.
Читайте також: Точно диверсія? Мережа вирує через Балаклію, з'явилися перші драматичні відео і фото
Також в Балаклію для координації роботи по ліквідації надзвичайної події прибули близько 300 офіцерів Харківського національного університету ВПС.


В околицях палаючого складу з ранку 23 березня ведеться патрулювання території силами понад 100 військовослужбовців.
Крім того, стало відомо, що на місце інциденту прибув прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який провів засідання координаційного штабу з ліквідації наслідків НП.


Як повідомляв ONLINE.UA, близько 3 години ночі 23 березня у Балаклії почалася пожежа на складі боєприпасів, після якої вони почали вибухати.
У поліції головною версією події назвали диверсію. В Міноборони, в свою чергу, повідомили, що пожежа і вибухи могли початися внаслідок підриву або дій безпілотника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?