Вибухи в Балаклії: з'явилися шокуючі фото складу боєприпасів до катастрофи
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи в Балаклії: з'явилися шокуючі фото складу боєприпасів до катастрофи

Вибухи в Балаклії: з'явилися шокуючі фото складу боєприпасів до катастрофи

У мережі відшукали старий пост за 2013 рік із фотографіями  військових складів в Балаклії, на яких 23 березня сталася масштабна пожежа і вибухи боєприпасів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог журналіста Дениса Казанського.


На фотографіях видно, що ще кілька років тому військові склади виглядали як звалище, на території якого без запобіжних заходів іржавіють тонни боєприпасів.


"Фотографії періоду 2015-2016 рр знайти не вдалося, тому складно сказати, чи був у Балаклії наведений лад у воєнний час, чи все так і залишилося, як було в 2013 році. Але знаючи українські реалії, можна припустити, що радикальних змін не відбулося. Снаряди в бур'янах, іржава техніка...сміття, дерев'яні сараї. Так виглядав найбільший український склад боєприпасів перед початком війни. Тож не дивно, що все це господарство злетіло в повітря ", - написав український журналіст на своїй сторінці в Facebook.


Читайте також:  Вибухи в Балаклії: українців повеселив прокол путінських тролів 

"Подивіться фотографії. В такому стані Україна вступила у війну в 2014 році. Сумний результат багаторічної деградації держави і її оборони. Країна гнила і розвалювалася при всіх владах", - додав журналіст.


Користувачі соцмережі прокоментували шокуючі фото складів.





Нагадаємо,  близько 3 години ночі 23 березня в Балаклії сталася пожежа на складі боєприпасів, через що вони почали вибухати.

Увечері 24 березня заступник міністра оборони Ігор Павловський повідомив, що пожежу на складах повністю ліквідовано.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Балаклії Харківської області продовжуються заходи з ліквідації наслідків масштабної пожежі та вибухів боєприпасі на місцевому військовому складі.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?