Вибухотехніки підірвали підозрілий пакет, виявлений біля будівлі СБУ у Львові
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухотехніки підірвали підозрілий пакет, виявлений біля будівлі СБУ у Львові

Вибухотехніки підірвали підозрілий пакет, виявлений біля будівлі СБУ у Львові

У понеділок, 29 лютого, біля будівлі громадської приймальні управління СБУ у Львівській області вибухотехніки знешкодили підозрілий пакет.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції у Львівській області.
"29 лютого о 08.05 в міліцію на оперативну лінію 102 надійшла інформація від чергового управління Служби безпеки України у Львівській області про підозрілий предмет, схожий на вибуховий пристрій, виявлений у громадській приймальні УСБУ на вулиці Вітовського", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що предмет нагадував термос, обмотаний скотчем, з електричними проводами. Правоохоронці дослідили знахідку і знешкодили її. За попередніми даними, це був саморобний вибуховий пристрій, проте остаточно стверджувати це можна буде після висновків експертів, відзначають в поліції.
Відкрито кримінальне провадження, правоохоронці шукають причетних до інциденту. Скоєний злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років, відзначають поліцейські.
Раніше повідомлялося, що в Києві під будівлею СБУ пройшла акція «Азова» та активістів на підтримку затриманих голови громадянського корпусу «Азов-Крим» - Станіслава Краснова і його подруги Оксани Шелест.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?