Вічне нагадування Росії: в мережі згадали одну з перших жертв агресії Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Вічне нагадування Росії: в мережі згадали одну з перших жертв агресії Путіна

Вічне нагадування Росії: в мережі згадали одну з перших жертв агресії Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі згадали про одного з перших загиблих в результаті протистояння агресії президента Росії Володимира Путіна проти України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook колишнього політв'язня Геннадія Афанасьєва.


Читайте також: Росіян крупно розчарували з путінським мостом до Криму: з'явилося відео


Афанасьєв згадав про прапорщика Сергія Кокурина, який 1 січня 1978 року народився в Сімферополі і був убитий "ввічливими людьми" 18 березня 2014 року в ході захоплення Криму Росією.


Також він проіронізував над розхожою тезою пропаганди Володимира Путіна, згідно з якою, "анексія пройшла без єдиної краплі крові", незважаючи на загибель Кокурина і декількох інших осіб.



Відзначимо, що за пару годин публікації запис зібрав майже півтори тисячі "лайків", 250 "репостів" та безліч коментарів. Зокрема, користувачі соцмереж вшанували пам'ять військового. Так, Liliya Pirch написала: "Пам'ятаю його, якщо не помиляюся, його дружина чекала дитину".



Валерій Оліфіров: "Хлопець на варті стояв, на вишці. Снайпер стріляв".


Tetyana Ivanevych: "Пам'ятаємо! :'( А Х**ло ще на весь світ бреше, що Крим вони віджали без єдиного пострілу і без жертв (((".


Tamara Muzychuk: "Перші полеглі за вільну і єдину Україну... Світла пам'ять..."



Як повідомляв ONLINE.UA,  восени 2016 року Володимира Путін в один з разів збрехав про анексію Криму, назвавши її безкровною.


"Ми не воювали, не окуповували нікого, ніде не стріляли, жодна людина не загинула в результаті подій в Криму. Жодна!", - заявив він у фільмі американського режисера Олівера Стоуна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?