Від коронавірусу помер відомий український блогер
Категорія
Події
Дата публікації

Від коронавірусу помер відомий український блогер

Від коронавірусу помер відомий український блогер
Джерело:  online.ua

Неочікувано для всіх пішов з життя відомий український інстаграм-блогер, фітнес-тренер та колишній чоловік блогерки Софії Стужук, Дмитро Стужук. Згідно з останніми даними, він помер через ускладення коронавірусу. Про це стало відомо 16 жовтня після різкого погіршення самопочуття чоловіка. Трагічною новиною поділилися його колишня дружина Софія на своїх сторінках в соціальних мережах. Дмитру було 34 роки, у нього залишилося 3 маленьких дітей, передає ONLINE.UA.

"Діми більше немає з нами. Його серце не витримало", – написала Софія.

Його колишня дружина розповіла, що чоловікові різко стало погано 16 жовтня. Варто зазначити, що у Дмитра були проблеми із серцем, через що в нього виникли ускладення від COVID-19 і він впав у кому.

Дмитро з колишньою дружиною Софією Стужук

"Все дуже погано, не можу говорити, поїду з татом в лікарню. Діма зараз в дуже важкому стані, перебуває в несвідомому стані в реанімації. Ніяких прогнозів лікарі поки не дають. Поспілкувалася з лікарем, який займається лікуванням Діми, дуже хороший чоловік. Хочу відразу припинити всі чутки, які ходять навколо нашої сім'ї. Коронавірус не є небезпечним для абсолютно здорових людей, але у Діми були проблеми з серцем, ось і ускладнення сталося. Його серце не справляється, і Діма пережив клінічну смерть, – розповіла його колишня дружина Софія Стужук.

Варто зазначити, що ще 15 жовтня сам Дмитро Стужук оприлюднив у соціальних мережах допис про перебіг хвороби та показав світлину, на якому дихає за допомогою кисневої маски. Тоді блогер стверджував та й сам вірив у те, що "пік" хвороби позаду і стан його здоров'я покращується.

"Погано мені стало на другий день відпочинку в Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. При цьому трохи болів живіт. На наступний день почав з'являтися кашель, але температури не було. Явних симптомів хвороби – теж, тому я подумав, що це можуть бути наслідки занять спортом, зміни клімату і харчування, ну і плюс сон під кондиціонером. Після повернення з Туреччини відразу ж пішов здавати різні аналізи, робити УЗД і про всяк випадок вирішив пройти тест на коронавірус. Він виявився позитивним", – розповідав сам Дмитро.

У нього зилишилися троє дітей від колишньої дружини Софії – Девід, Лоліта та Олівія.

Дмитро з родиною

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, ситуація з пандемією коронавірусу в Україні продовжує загострюватися — у п’ятницю, 16 жовтня, зафіксували 5992 нових випадки зараження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?