Від вибуху на виставці боєприпасів у Чернігові постраждало 15 осіб — серед них 8 дітей
Категорія
Україна
Дата публікації

Від вибуху на виставці боєприпасів у Чернігові постраждало 15 осіб — серед них 8 дітей

Від вибуху на виставці боєприпасів у Чернігові постраждало 15 осіб — серед них 8 дітей
Джерело:  online.ua

Кількість постраждалих від вибуху боєприпасу на виставці в Чернігові 3 вересня збільшилася до 15 осіб, серед них 8 дітей.

Джерело: голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус в ефірі телемарафону

Збільшилася кількість постраждалих від вибуху в Чернігові

Станом на 16:19 звернулися по медичну допомогу 15 осіб, з них 8 дітей і 7 дорослих. Двоє дітей і двоє дорослих перебувають у лікарнях. Одна дитина у важкому стані, - сказав Чаус.

За його словами, Державне бюро розслідувань під процесуальним керівництвом військової прокуратури активно займається встановленням обставин події.

Ми маємо відповісти на два головних питання: яким чином на мирному заході для дітей з’явились військові і похідне від першого – чому у військових була бойова зброя. Зараз над цим працюють слідчі, - сказав він.

Він уточнив, що було звернення громадської організації щодо проведення мирного дитячого заходу з ігровими активностями

Жодного повідомлення, що там буде якась виставка військового озброєння або будуть військові, не було. Якби було повідомлення, що там будуть військові, ми би втрутилися в ситуацію, і військові би в таких заходах участі не брали, - сказав він.

Найбільше постраждав від вибуху дворічний хлопчик. Його оперували майже 7 годин. Стан дитини залишається стабільно важким.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?