Видавці засекретили відомості про те, де взяли мільйони на книгу Савченко
Категорія
Культура
Дата публікації

Видавці засекретили відомості про те, де взяли мільйони на книгу Савченко

Видавці засекретили відомості про те, де взяли мільйони на книгу Савченко
Джерело:  online.ua

Видавництво "Юстиніан", яке випустило у світ книгу народного депутата Надії Савченко "Сильне ім'я Надія, засекретило джерела фінансування твору.
Про це йдеться в розслідуванні ONLINE.UA.
Видавництво "Юстиніан" в 2015 році випустило в світ 100 тисяч примірників книги Надії Савченко в м'якій палітурці і 10 тисяч - в твердій. На офіційний запит, направлений генеральному директору (і, згідно з Єдиним реєстром юридичних осіб, кінцевому бенефіціару) видавництва Ірині Костянтинівні Омельченко щодо джерел фінансування такого масштабного проекту ONLINE.UA відповіді не отримав.
Однак, згідно з оцінками одного з українських видавців, один екземпляр книги Надії Савченко обійшовся видавництву приблизно в 10 гривень. Тоді 100 тисяч примірників - це 1 млн гривень. Не варто забувати, що є ще 10 тисяч примірників у твердій палітурці. Виходить, за даними того ж джерела на ринку, ще приблизно мільйон гривень.
Відзначимо, що в українських реаліях видати 110 тисяч примірників книги автора-початківця і вкласти в неї чималу суму - серйозний комерційний ризик.
Повний текст розслідування читайте на ONLINE.UA: На книгу Савченко потратили 2 миллиона, следы ведут к соратнику Януковича: результаты расследования.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?