Відчуй себе привидом у місті-примарі: The Rolling Stones випустили першу пісню за 8 років
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відчуй себе привидом у місті-примарі: The Rolling Stones випустили першу пісню за 8 років

Відчуй себе привидом у місті-примарі: The Rolling Stones випустили першу пісню за 8 років
Джерело:  online.ua

Легендарний британський рок-гурт The Rolling Stones вразив своїх віданних шанувальників дійсно фантастичним сюрпризом - музиканти неочікувано для всіх випустили нову пісню "Living in a Ghost Town", яка стала першою прем'єрою за останні 8 років . Улюбленці мільйонів не приховують той факт, що вони створили даний сингл ще рік тому - на весь процес The Rolling Stones затратили лише 10 хвилин. Чи стане нова піся рок-гурту хітом? Навіть не сумнівайтеся! За лічені години кліп переглянули понад 800 тисяч людей із різних куточків планети, передає ONLINE.UA.

"Життя було таким прекрасним, потім ми всі опинилися під замком. Відчуй себе привидом в місті-примарі", - співає Мік Джаггер, поки в кліпі демонструються кадри спорожнілих Лондона, Лос-Анджелеса, Кейптауна, Токіо, Осло, Торонто і Маргіта.

За словами Міка Джаггера, він написав новий сингл з гітаристом Кітом Річардсом ще рік тому. Музику вони створили за 10 хвилин, а згодом осучаснили раніше написаний текст. Неважко здогадатися, що пісня "Living in a Ghost Town" про життя в умовах пандемії та про те, як соціальне дистанціювання змінило звички людей. Варто зазначити, що найактивніша фаза роботи над остаточним варіантом "Living in a Ghost Town" тривала в умовах самоізоляції. На думку музикантів, сингл дуже вдало відображає те, що наразі відбувається в усьому світі.

"Це було написано не зараз - і це досить дивно. Я писав про те, що перебуваю в місці, яке було сповнене життя, а тепер, так би мовити, позбавлене життя ... Я просто перебирав струни й за 10 хвилин написав її, дуже швидко", - розповів Джаггер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нещодавно відбулася довгоочікувана прем’єра нового кліпу популярного українського рок-гурту The Hardkiss на пісню "Гора". Головну роль в кліпі зіграла фронтвумен гурту Юлія Саніна, яка постала в відео в декількох неочікуваних образах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?