Відео з голлівудською актрисою на Донбасі з'явилося в мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відео з голлівудською актрисою на Донбасі з'явилося в мережі

Відео з голлівудською актрисою на Донбасі з'явилося в мережі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, де голлівудська актриса Ешлі Джадд, яка приїхала в Україну в якості посла доброї волі ООН, відвідала Слов'янськ, Краматорськ і Святогірськ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал ТСН.
48-річна Ешлі спілкувалася з жінками-переселенцями, які постраждали від насильства. Вона ходила в гості, охоче фотографувалася з усіма бажаючими, пригощалася місцевими стравами та ходила босоніж.
ДИВІТЬСЯ: Голлівудський актор Джонні Депп розлучається з актрисою Ембер Херд
В інтерв'ю для телеканалу актриса розповіла, що її здивувала сила і мужність українських жінок.
"75% переселенок, які постраждали від насильства, навіть не заявляли про це в правоохоронні органи, тому що вірять в безкарність їх кривдників. Це свідчить про збої в системі державного ладу. Я вражена тим, що вони пережили. В Україні дуже сильні жінки. вони мене надихнули", - розповіла Ешлі Джадд.


Нагадаємо, голлівудський актор Орландо Блум в якості посла доброї волі ЮНІСЕФ 27 квітня відвідав Святогірськ, Слов'янськ і Краматорськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?