Відео з Савченко і п'яним на Майдані розбурхало мережу
Категорія
Події
Дата публікації

Відео з Савченко і п'яним на Майдані розбурхало мережу

Відео з Савченко і п'яним на Майдані розбурхало мережу
Джерело:  YouTube

У мережі опубліковано відео часів Євромайдану 2013-2014 років, на кадрах якого нинішній депутат Надія Савченко супроводжує Хрещатиком п'яного молодика; цей ролик викликав бурю гнівних коментарів у соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соціальних мереж.
На відео, яке називається "На Майдані координатор тітушек - Савченко!" показаний п'яний молодик, якого кілька людей супроводжують Хрещатиком, і серед супроводжуючих - Надія Савченко.
Нагадаємо, що учасники протесту на Євромайдані забороняли людям перебувати серед учасників акції в п'яному стані.

Читайте також: Савченко не дали слова на акції проти Путіна: з'явилося відео з Майдану
Додамо, що оператор зйомки намагається поговорити з п'яним парубком, однак Савченко, якій дали позивний "Куля", його зупиняє, каже "дякую представникам преси" і веде.


Завдяки своєму заголовку ролик викликав справжню бурю коментарів у соцмережах.









Тим часом у коментарях прозвучали й інші думки. Так один з учасників Майдану повідомив, що Савченко привела на Майдан п'яну людину, а пізніше майданівці випровадили їх обох.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше став відомий чоловік, який організував в Мінську зустріч нардепа Надії Савченко і ватажків так званих ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?