Відео зі зйомок Гаррі Поттера приголомшило мережу - 2 млн переглядів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відео зі зйомок Гаррі Поттера приголомшило мережу - 2 млн переглядів

Відео зі зйомок Гаррі Поттера приголомшило мережу - 2 млн переглядів
Джерело:  online.ua

Молодий британський актор Том Фелтон, відомий за роллю Драко Мелфоя в серії фільмів про Гаррі Поттера, опублікував архівне відео зі зйомок першої частини "Філософський камінь" на своїй сторінці в Instagram - воно за лічені години стало хітом мережі, адеж зібрало 2 млн переглядів, понад 900 тисяч лайків та 16 тисяч коментарів, передає ONLINE.UA.

На кадрах видно, як Том грає з акторкою Еммою Вотсон, яка грала Герміону Грейнджер, у дитячу гру, суть якої полягає в тому, щоб встигнути вдарити супротивника по руках до того, як він прибере долоні. На відео також є виконавець головної ролі Деніел Редкліфф, який стежить за ходом гри.

У коментарях багато хто з користувачів написали, що їх вкрай потішив пост Фелтона.

"Дітки, які ж ви були гарнюні", "Однозначно, час для реваншу, маю таку думку", "Дивлюсь в замилуванні", "Взагалі-то таке змушує всміхнутися", "Мені так це до вподоби", "Як ми сумуємо за вами", "Гаррі Поттер - найкращий фільм, який не відпускає, навіть коли ти вже дорослий і маєш власних дітей", - пишуть розчулені фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, зірки циклу кінофільмів про Гаррі Поттера – Емма Уотсон та Том Фелтон знову розпалили чутки, що вони зустрічаються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?