Відеопірати вибачилися перед Квентіном Тарантіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відеопірати вибачилися перед Квентіном Тарантіно

Відеопірати вибачилися перед Квентіном Тарантіно
Джерело:  itc.ua

Минулого тижня в ЗМІ згадувалося, що стався масштабний витік десятків фільмів в мережу ще до їх прем'єри. Пірати, винні в цьому, принесли Квентінові Тарантіно вибачення за оприлюднення його "Мерзенної вісімки", передає itc.ua.

Відеопірати заявили, що їм «дуже шкода» через те, що вони зіпсували прем'єру. Імовірно, вони хотіли поділитися фільмом з тими людьми, які «не настільки багаті», щоб ходити в кінотеатри.
Команда Hive-CM8 також заявила, що не займалася хакерським зломом, а отримала копію фільму просто «від хлопця з вулиці». Водночас команда вважає, що слід платити за фільми, щоб підтримати їх творців. Крім того, Hive-CM8 аргументує свою діяльність тим фактом, що піратство може навіть допомогти продажу квитків, оскільки воно призводить до розмов, а вони, у свою чергу, стимулюють друзів і родичів також переглянути фільм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?