Відмінна подорож: Помпео розповів про зустріч з Кім Чен Ином
Категорія
Політика
Дата публікації

Відмінна подорож: Помпео розповів про зустріч з Кім Чен Ином

Відмінна подорож: Помпео розповів про зустріч з Кім Чен Ином
Джерело:  online.ua

Глава Держдепу США Майк Помпео завершив візит в КНДР, де провів переговори з північнокорейським лідером Кім Чен Ином. Він повідомив, що зустріч пройшла успішно і сторони досягли нових домовленостей, спрямованих на реалізацію "мирних" угод, досягнутих під час саміту в Сінгапурі Дональдом Трампом і Кім Чен Ином, повідомляє ONLINE.UA.

На своїй сторінці в соцмережі Майк Помпео підвів підсумки поїздки в КНДР. Він назвав відмінною подорожжю свій візит в Пехньян, зазначивши, що тепер відправляється в Сеул, де зустрінеться з південнокорейським президентом Мун Чже Іном. Після Південної Кореї держсекретар США відправиться до Пекіна.

Нагадаємо, раніше Трамп раптово відміняв візитт Помпео в КНДР, що було пов'язано з відсутністю успіху в діалозі з КНДР щодо ядерного роззброєння корейського півострова. В кінці вересня північнокорейська влада направила держсекретареві США нове запрошення, яке прийняли у Вашингтоні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд Трамп виступив з дивною заявою про відносини з Кім Чен Ином. Президент США заявив, що вони з главою КНДР "закохалися одне в одного".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?