Відмивання грошей, кому це треба? З'явилося відео з одкровеннями екс-бойовика ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Відмивання грошей, кому це треба? З'явилося відео з одкровеннями екс-бойовика ДНР

СБУ
Відмивання грошей, кому це треба? З'явилося відео з одкровеннями екс-бойовика ДНР

Колишній бойовик ДНР, затриманий співробітниками СБУ, розповів, що так звані ДНР-ЛНР - це відмивання грошей і за них не варто воювати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Повідомляється, що колишній бойовик ДНР скористався програмою СБУ "На тебе чекають вдома". Відзначається, що житель Слов'янська Донецької області в 2014 році приєднався до бойовиків через безвихідь і важке матеріальне становище. В його обов'язки входили чергування на блокпостах, перевірка транспорту та документів громадян.
"Чоловік не мав грошей купити найнеобхідніше. Згадує він і про безлад, що панував серед бойовиків, а також погане ставлення як командирів, так і російських найманців, які служили разом з ним. З часом бойовику набридло таке життя, і він вирішив піти від своїх подільників", - розповіли в СБУ.
Читайте також: М и ж з нею говорили: в СБУ прокоментували вчинок Савченко
В СБУ відзначили, що колишній бойовик ДНР, побоюючись кримінальної відповідальності, довгий час переховувався на тимчасово окупованій території, проте дізнавшись від знайомого про програму "На тебе чекають вдома", вирішив нею скористатися.
Екс-бойовик звернувся до своїх колишніх поплічників із закликом скласти зброю і повернутися до мирного життя.
"Хочу звернутися до всіх пацанів, які пішли туди... Вас чекають вдома, у вас є сім'ї, діти, матері, батьки. Воно вам не треба. Особисто моя думка: ДНР, ЛНР - це все відмивання грошей. Вони відмивають гроші, а ви один в одного стріляєте. Воно вам треба? Повертайтеся - вас тут чекають", - сказав затриманий.


Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України затримала мешканку Покровська Донецької області, яка на замовлення бойовиків так званої ДНР виготовляла підроблені документи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?