"Відморожений невдаха!": відомий політик відповів на образу Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

"Відморожений невдаха!": відомий політик відповів на образу Трампа

"Відморожений невдаха!": відомий політик відповів на образу Трампа
Джерело:  online.ua

Мер Лондона Садік Хан вперше відреагував на образу з боку американського лідера Дональда Трампа, який назвав його "відмороженим невдахою". Британський політик зазначив, що вважає гідними "11-річного" подібні закиди на свою адресу, передає ONLINE.UA з посиланням на Politico.

Варто зазначити, що Хан неодноразово критикував очільника Білого дому у минулому, зокрема перед візитом. Мер Лондона розповів, що він був на зустрічах, коли з'явилися твіти, але коли йому розповіли, він не повірив, що вони справжні.

"По-перше, я подумав, що це жарт, що таке зробив би хіба що 11-річний хлопець", - сказав він.

Хан вкотре наголосив, що він любить Америку і що дуже важливо мати хороші відносини з "найближчим союзником" Великої Британії. Але він повторив свою думку, що рівень державного візиту не підходить для нинішнього президента.

"Ми повинні бути дуже обережними, створюючи враження, що ми виправдовуємо деякі з речей, з якими Трамп пов'язаний", - сказав Хан, перерахувавши відділення дітей-іммігрантів від батьків на межі Мексики; атаки на права ЛГБТ; вихід США з Паризького кліматичного договору; зниження репродуктивних прав жінок. Якщо ви не можете бути чесним і щирим з нашим найкращим другом, насправді це не наш найкращий друг", - підсумував Хан.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп заявив, що  планує зустрітися з російським колегою Володимиром Путіним  наступного місяця на саміті "Великої двадцятки" у Японії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?