Відносини Трампа і американської розвідки висміяли міткою фотожабою
Категорія
Світ
Дата публікації

Відносини Трампа і американської розвідки висміяли міткою фотожабою

Відносини Трампа і американської розвідки висміяли міткою фотожабою
Джерело:  online.ua

Обраний президент США  Дональд Трамп  назвав "полюванням на відьом" дії нинішньої американської адміністрації з приводу кібератак Росії, при цьому в мережі з'явилася влучна фотожаба на тему невіри Трампа спецслужбам США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Трампа New York Times.


За кілька годин до спеціального брифінгу розвідслужб для обраного президента по кібератакам проти Демократичної партії США під час виборів американського президента Трамп сказав: "Вони (адміністрація президента Барака Обами, - Ред.) зазнали нищівної поразки на виборах. Я виграв більше округів, ніж Рональд Рейган свого часу. Їм дуже соромно за це. Певною мірою те, що відбувається - полювання на відьом. Вони просто сфокусувалися на цьому", - заявив Трамп, відповідаючи на питання, чому стільки уваги приділяється кібератакам з боку Росії.


Читайте также:  У всьому винен Кремль: розвідка США зробила резонансну заяву


При цьому Трамп нагадав, що Китай відносно недавно зламав інформацію про 20 млн держслужбовців США, але про це говорять мало.


Раніше директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер, називаючи спільну позицію американських спецслужб, заявив, що вище керівництво Російської Федерації причетне до кібератак напередодні виборів президента США.


На фотожабі, опублікованій в мережі, зображений кіт (Трамп), якого буквально "годують" фактами, а він чинить опір.



Julia Guerreira Vorontsova: Якісь вегетаріанські факти ... Ні тюфтельки, ні бефстроганова.



Як повідомляв ONLINE.UA,  перемогу Дональда Трампа на президентських виборах в США підлеглі президенту РФ Володимиру Путіну вищі чиновники Росії відзначали як важливу перемогу Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?