Відновлювати не будуть: ватажки "ДНР" прийняли нове рішення по Vodafone
Категорія
Події
Дата публікації

Відновлювати не будуть: ватажки "ДНР" прийняли нове рішення по Vodafone

Відновлювати не будуть: ватажки "ДНР" прийняли нове рішення по Vodafone
Джерело:  online.ua

На території окупованої Донецької області вирішили більше не займатися відновленням мобільного зв'язку українського оператора Vodafone. Ватажки "ДНР" придумали, як вирішити проблему місцевих жителів - вони зняли обмеження з продажу стартових пакетів місцевого оператора "Фенікс".

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Микита Синицин, передає ONLINE.UА.

Читайте також: В "ДНР" повністю зник інтернет: місцеві жителі б'ють на сполох

У коментарі до посту Синицин вказав, що бойовики вважають "зайвим" мобільний зв'язок Vodafone в так званій республіці. З 1 травня вони зняли діючі обмеження з продажу стартових пакетів "Фенікса", за яким раніше можна було придбати тільки дві сім-карти в одні руки. Окупанти дозволили мешканцям тепер купувати відразу по п'ять стартових пакетів на один паспорт.

Нагадаємо, мобільний зв'язок Vodafone пропав в "ДНР" ще 11 січня 2018 року. З того моменту жителі так званої республіки втратили можливість зв'язуватися з родичами з України, що їх сильно обурює.

Проте ватажки "ДНР" навмисне продовжують не допускати співробітників українського мобільного оператора для проведення ремонтних робіт.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, скільки заробили бойовики "ДНР" на блокуванні Vodafone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?