Відома актриса розсекретила стать новонародженої дитини Каті Осадчої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома актриса розсекретила стать новонародженої дитини Каті Осадчої

Відома актриса розсекретила стать новонародженої дитини Каті Осадчої

Відома українська актриса Ольга Сумська привітала Катю Осадчу з народженням дитини, а також розсекретила стать дитини. Телеведуча народила сина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook актриси.
Як відомо, Катя Осадча, яка приховувала від громадськості свою вагітність, 18 лютого стала мамою вдруге. Однак кого народила телезірка, не повідомлялося.
Після новини про те, що Осадча народила малюка, на "допомогу" прийшла Ольга Сумська, яка не тільки розсекретила стать дитини телеведучої, а й згадала в своєму привітанні ім'я його батька.
Відзначимо, що незабаром пост був видалений зі сторінки Сумської.

Читайте також: Укра їнська співачка підтвердила вагітність Осадчої: опубліковано відео
"Вітаємо Юрія Горбунова і Катю Осадчу з народженням синочка! Нехай Господь дарує благословення! Любов врятує світ!" - написала актриса.


До слова, чутки про те, що 33-річна Катя Осадча та її колега по проекту "Голос країни" 46-річний Юрій Горбунов перебувають у стосунках, ходять давно, проте пара наполегливо відмовляється коментувати свій роман.
Нагадаємо, Катя Осадча вже виховує сина Іллю, якого вона народила в 2002 році від колишнього чоловіка, бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука.
Як повідомляв ONLINE.UA, про те, що Катя Осадча стала мамою, повідомила співачка Руслана Лижичко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?