Відома дата відкриття першого офлайнового магазину IKEA в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Відома дата відкриття першого офлайнового магазину IKEA в Україні

Відома дата відкриття першого офлайнового магазину IKEA в Україні
Джерело:  online.ua

Уже 1 лютого відбудеться довгоочікуване відкриття першого в Україні офлайнового магазину шведської компанії IKEA, яка є найбільшим у світі рітейлером меблів і товарів для дому. Відкриття заплановане в ТРЦ Blockbuster Mall, що в Києві. Про це повідомляє портал RAU з посиланням на свої джерела та фото, опубліковані користувачами в соцмережах, на яких торговельна точка виглядає готовою до відкриття, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що перший об’єкт в Україні шведського бренду в форматі City Store обіцяли відкрити в столичному в ТРЦ Blockbuster Mall до кінця 2020 року, однак плани довелося змінити через пандемію коронавірусу та локдаун.

Не можна також не згадати про те, що стандартний гіпермаркет IKEA займає площу в десятки тисяч квадратних метрів і знаходиться, у більшості випадків, за містом. Однак останні 2 роки компанія почала розвиток невеликих форматів торгових точок, які вона відкриває в центральних районах міст. За попередніми даними, загальна площа першої точки IKEA буде близько 5 тисяч квадратних метрів.

"Український об’єкт найбільшого в Європі оператора товарів для дому та затишку поки офіційно не розпочав роботу. Але на фотографіях видно, що магазин уже повністю готовий прийняти відвідувачів, а в оголошенні обіцяють “відкрити цей вхід при першій же можливості”. Технічне відкриття магазину вже відбулося, а офіційно торгова точка одного з найбільш очікуваних рітейл-операторів почне роботу вже в понеділок, 1 лютого", — йдеться в повідомленні.

Фото — rau.ua

Як відомо, спочатку шведи хотіли відкрити точку такого формату восени 2019 року в ТРЦ Ocean Mall, який розташований на Либідській площі поруч з ТРЦ Ocean Plaza. Однак це не вдалося зробити, і плани виходу на український ринок знову довелося переглянути. Уже влітку 2020-го, після не зовсім вдалого запуску інтернет-магазину, компанія нарешті підписала договір з ТРЦ Blockbuster Mall, і за планом магазин в новій концепції мав прийняти перших відвідувачів до кінця 2020 року, проте цього разу завадила пандемія та локдаун.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в червні 2020 року онлайн-магазин компанії IKEA нарешті відновив роботу в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?