Відома голлівудська кінозірка таємно вийшла заміж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома голлівудська кінозірка таємно вийшла заміж

Відома голлівудська кінозірка таємно вийшла заміж
Джерело:  People

28-річна американська акторка Дженніфер Лоуренс таємно вийшла заміж за 34-річного директора арт-галереї Gladstone Gallery Кука Мароні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Page Six.

Днями папарацці помітили, що Дженніфер і Кук знаходилися біля будівлі шлюбного агентства в Нью-Йорку. За словами очевидців, закохані розписалися та отримали свідоцтво про те, що вони стали чоловіком і дружиною.

Пара вирішила не привертати зайвої уваги з боку оточуючих, обмежившись громадянською церемонією, однак журналісти все одно змогли зробити кілька фотографій. Дженніфер Лоуренс була одягнена в джинси і сірий блейзер, а Мароні – у білу кофту та осінню куртку. Разом з ними був один друг, два охоронці і фотограф.

Поінформовані джерела стверджують, що молодята все ж таки зіграють гучне весілля через кілька тижнів.

До зустрічі зі своїм чоловіком Куком Мароні у 2018 році Дженніфер Лоуренс трохи більше року зустрічалась з відомим кінорежисером Дарреном Ароноффскі, який старше за неї на 21 рік.

Кілька місяців тому Лоуренс опинилась в епіцентрі скандалу, пов’язаного з продюсером Гарві Вайнштайном. Анонімна акторка, яка подала позов проти Вайнштайна, звинувачуючи його з сексуальних домаганнях, розповіла, що він, схиляючи її до сексу, повідомив, що спав з Дженніфер Лоуренс, «а потім вона отримала Оскар».

Пізніше представники Лоуренс заперечили, що акторка колись мала статеві стосунки зі скандальним продюсером.

Нагадаємо, що кілька днів тому до Києва несподівано прилетіли дві голлівудські кінозірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?