Відома модель Белла Хадід розкрила секрет ідеальної фігури
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома модель Белла Хадід розкрила секрет ідеальної фігури

Відома модель Белла Хадід розкрила секрет ідеальної фігури
Джерело:  online.ua

Відома модель, "ангел" білизняного бренду Victoria's Secret Белла Хадід вирішила розкрити секрет своєї ідеальної фігури та поділитися з шанувальниками інформацією про те, як вона харчується, передає ONLINE.UA.

Красуня розповіла, як готується до виходу на подіум. Багато моделей обмежують своє харчування та більше займаються спортом. Белла Хадід не виняток.

22-річна модель сіла на дієту та посилено тренується під наглядом свого тренера. Окрім цього, зірка показала підписникам, які продукти вона вживає для стрункої фігури.

Секрет ідеальної фігури Белли полягає в правильно підібраній їжі. У холодильнику "ангела" чимало різноманітних овочів, натуральних соків без цукру та білкових продуктів. Щоб втамувати голод перед обідом модель їсть моркву, селеру, чорницю, малину, кеш'ю або мигдаль. Великою слабкістю Белли Хадід є східна кухня, тому запаси хумусу в неї завжди є.

Красуня радить інколи балувати себе шкідливою їжею, але робити це обережно і з розумом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зайва вага у жінок до настання менопаузи захищає організмвід виникнення раку молочної залози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?