Відома модель і телеведуча Василіса Фролова стане мамою в перший раз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома модель і телеведуча Василіса Фролова стане мамою в перший раз

Відома модель і телеведуча Василіса Фролова стане мамою в перший раз
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча і модель Василіса Фролова повідомила приголомшливу новину - вона стане мамою в перший раз. 42-річна зірка зізналася, що вже не вірила в те, що зможе завагітніти, але 2020 рік, незважаючи на всі неприємні сюрпризи, подарував їй справжнє щастя. Фролова активно готується до материнства і занурилася в усі "вагітні" питання, які переповнюють жінок в цей особливий період. Але вона запевняє, що їй це реально подобається і вона з нетерпінням чекають зустрічі зі своїм малюком, який вже скоро з'явиться на світ. Це підтверджують фото вагітної Василини, на яких чітко видно, що вона знаходиться вже на останніх місяцях. Шанувальники масово вітають Фролову і захоплюються нею. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку телеведучої в соцмережі.

"На самому початку карантину я тут прогнозувала, що передчуваю демографічний стрибок. І ось, природа навколо мене очистилася настільки, що і сама тепер ношу «короніала»", - зізналася Всіліса Фролова про свою вагітність.

Незважаючи на пандемію коронавіруса, хаос і паніку, пов'язануз нею, Фролова зазначила, що в перші місяці вагітності трохи панікувала, але тепер заспокоїлась і відчуває великий приплив сил. Вона зазначила, що її робочий ритм ніяк не змінився, та й після пологів вона не планує засиджуватися в декреті.

Телеведуча визнала, що вагітність - це дійсно диво і чудо, які вона побажала пережити кожній.

"Клаааааасссс! Вася, вітаю! Ти такаааааааая красива на цих фотках !; Це прекрасна новина !! Будьте здорові і живіть в радості !! Всесвіт повний любові !! Ура !!!!!; Фея! Чарівниця! Чудовий рік! Чудові новини! !! Привіт «короніалу» !; У мене аж сльози проступили !!! Рада дуже! Нехай все буде добре !", - масово вітають українці Василісу Фролову з довгоочікуваною вагітністю.

Як відомо, Василісі Фроловій 42 роки. На початку своєї кар'єри вона працювала моделлю в Україні, Росії і у Франції. Кар'єру на телебаченні Фролова починала на одному з харківських каналів, а в 2003 році стала ведучою каналу M1. З 24 серпня 2017 року є головним обличчям і ведучої телеканалу "Прямий".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірки "Ігри престолів" Кіт Герінґтон і Роуз Леслі стануть батьками в перший раз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?