Відома модель знайдена мертвою у себе вдома
Категорія
Події
Дата публікації

Відома модель знайдена мертвою у себе вдома

Відома модель знайдена мертвою у себе вдома
Джерело:  online.ua

Відома мексиканська фітнес-модель і тренерка Алондра Вільясено була знайдена мертвою у себе вдома в місті Тіхуана. Як пишуть місцеві ЗМІ, Тіло 23-річної дівчини виявила її матір. Жінка якийсь час не могла додзвонитися дочки і, стурбована, поїхала до неї додому.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Mirror".

За словами місцевої поліції, на тілі моделі було кілька ножових поранень, а померла вона, судячи з усього, від вогнепального поранення в голову. У будинку в дівчини виявили 9-міліметрову кулю і два мішки з марихуаною.

"Свідки розповіли, що напередодні бачили, як з дому моделі виходив невідомий чоловік, який сів у припаркований червоний автомобіль і поїхав.Поліцейські поки не можуть сказати, якими були мотиви злочинця. Алондра Вільясено працювала тренером у місцевому фітнес-клубі. Також вона була популярна в мережі, активно вела свій блог, в якому розповідала про тренування і правильне харчування", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, південнокорейська співачка Соллі  скоїла самогубство у віці 25 років. Зірка музики K-pop, за непідтвердженими даними, зазнавала цькування у соціальних мережах через імідж та вчинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?